Saturday, February 21, 2009

Suka Duka..

Salam..
Slamat ptg semuanya..
Ptg2 gini korang wt pe yerkk??
Ada yang menonton. ada yang sibuk bshoppin. ada yang bjogging..
Ada mcm2 menda la leh korang wt ptg ni kan..

Hari ni ada suka, ada duka okeh..
Hurm..
Kalau an kata gini mesti ada sumthing yang x kena kan,kan..

Huh............ (mgeluh smbil angguk kpala)

Sememangnya dr pagik la mcm ada x kena okeh..
Mcm mood x dek jerk. huh.
Saat akhir nk kuar dgn dia pum still mood gitu2......

Sbenarnya my plan nk m'date skitar jam 2.
Atas disbbkan tertentu.. tetangguh until jam 3.
Sob Sob...

Kuar2 plak.aduhaii..
G la mall jap ingat kan nk beli brg skit..
Sdg memilih incik kery kata sesuatu.. **ada lah. hoho
Hati jadi panas smacam. terus panas okeh.......
Terus saya ajak si dia balikk. x de mood lg nk pilih brg2 kt situ lagik.
Si dia plak ingatkan saya mau ke tpt lain tapi tidak.
Saya ajaknya dia kuar mall itu..
Mula la saya nangis2&marah2 okeh.
Si dia pum sama2 bengang. hoho.

Btikam lidos plak dgn incik kery gara2 saya ngamuk tak tentu psal okeh..
Entah la mood kurang ok kan..
Gaduh punya gaduh dlm keta................
Last2 kami baik smula..............
Masa ni soksek2 dh dlm keta. aahaaks :) malu*smile
Memula tu mmg la si dia bengang okeh.
lelama dia memujuk ku kembali~~~

Keadaan kembali okeh
Akhirnya kami singgah ke hayaki kopitiam utk pekena rock manggo,nsik lemak,chicken chop n bandung cincanu..
Kat sini ada tselitnya sesi memujuk lagik okeh.
Almaklum la saya ni kan overrr............ ada extra manja gitu. keke.
Nsib ler si dia sgt2 la memahami..........
Nsib gak ler si dia sgt pybabar org nya..
Sdia mlayan kerenah saya bagaikan bdk kecik.
Trima kaseh yang..
I'm Sory yerk sbb wt perangai dgn tiba2.



* Slesai jek sesi mkn, kami pulang.............. Pulang dgn wajah ceria bcmpur sayu :)

* Sbenarnya nk post entry ni kelmarin ptg tapi agak kemalasan jadi tetangguh ini pg :P

1 comment:

:: Feez_Mior :: said...

alahai an..
nk period kot..
fizah pn kdg2 camtu gak..
kalo tngok mke die tbe2 jek nk mrh..
cam benci gler..muahahaa..
ape jek pkataan yg kuar dr mulut die sume nye salah..

tbe2..esok, luse, tulat..
bulan dh stat ngambang... ;p