Sunday, February 01, 2009

Sob*Sobb



Sob*sob...
Tgh geram ni..
Geram kt sapa lagik? Kat Incik Kery lah..
Punya la kiter excited nk bg tau sumthing tapi si dia x angkat phone plak dah..

Aiyak buat apa lg kalau x tido ni..?
Helo Bangg~~~ TghHari dah ni. Hari2 camni okehhhh..........
X kira ! x kira!!
Nk majuk gak......... :( UUuwaaaaaa

Kalau kamu dgr pum suka okeh ;)

Hoyyeeahh~~!!!
X shabar ni okeh.. Tapi pasaiii pa..?
Aahaaks biar lah rahsia.. Bwekk!!!

5 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

ann...beg kamu ni cam lawa la...ada jual tak?

Nik Nurehan said...

hikhik. kalau mau ada myzah. tapi price nya agak mahal la. bratus ringgit la cuz brand guess. tp still murah dr price mall lah ;)

:: Feez_Mior :: said...

uit ann..
kata entry majuk..tp knape mke kt ats tuh happy jek?hehe..
ehhh..beg camtu pn ann ade jual ke?
ai interested yuuu.. =)

an.wardrobe said...

merajuk tp dlm masa yang sama happy ;)

happy krn apa? krn 2 hari bsantai2 tanpa tenet.. abiskan masa pg until ptg bsama sama. keke

an.wardrobe said...

auww.. price nyer bratus la skit ;)