Monday, February 23, 2009

Pasar Buah-Buahan - KB



Slamat Petang semuanyaaaaaaaa...
Korang2 wt apo yerkk?? Korang dh mkn ptg ker??
hoho sbenarnya entry x de apa2 pum juz nk inform la yerk kpd warga kb yang brada d luar :)

Skg ni kan, kan..
Kirany wt smentara waktu lak..
Pasar buah telah berubah tempat okeh..
Hurm stahu an, ada menda yang perlu diperbaiki lah..
Tapi entah apa yang dia rang nk renovate kan.
Kita tunggu je lah biler siap nanti.

So skg ni pasar buah telah berubah ke kawsan lapang bdekatan dgn 'white house'..
Klau korang x kenal 'white house' yang femes itu, korang mesti perasan akan 'masjid muhammadi' itu. Kalau korang x tahu gak sah2 korang ni x biasa dgn kawasan kb ini. keke..

Kawasan nya luas tapi akan dsbkkan cuaca telalu panas.
aduh! smbil (mgeluh)
mcm sangat2 la letey & rimas okeh.
bayangkan khemah gitu aja..
bayangkan atas jalan tar gitu..
cuaca plak panas.. adoiiiiiiiiiiii panassssss nyer...
(pengalaman sbb pegi tgh hari la ni)
hahaha..

len2 kali mmg kena pegi pepagik atau petang2 lepas asar lah..

Mcm biasa lah pasar ni bukak pepagik smpai la ptg dlm kui 5/6 ptg gitu.
Harga nya berpatutan dr psar beret 12/pasar okah cekyeh okeh....
(kiranya lebeh murah lah)

So sesapa yang teringin/mngidam akan buah buahan tempatan.
Boleh la bkujung ke situ.

No comments: