Monday, February 23, 2009

Isnin - episod 2

Setelah kami settlekan brangan yang perlu dipos kan.
Kami dh plan utk ke sini okeh ;)
Sbenarnya dr smalam lagik kami plan utk ke sini okeh..
Kekeke..............
Hoyeaahh~~ Saya suka kannya ;)



hotel renaissance kota bharu

Apa kah tujuan kami ke sana.....??
Sbenarnya kami ke sana utk mgambil sesuatu yang agak penting.
Sesuatu?
3 Minggu lepas Incik kery ada register as 'member club' kt renissance hotel itu.
So dh ada masa ni, kami terus terjah ke sini lah.
Alang2 nk amik 'membe card', terus je lah mkn kt situ ;)

Kami smpai di sana skitar jam 1 gitu ;)



Sbenarnya sblm ini, kami telah disediakan beberapa kupon yang bnilai ratusan ringgi jgk lah.
Dh jadi 'member' ni satu kerugian lah kalau x guna kan..

hehe.....

Sesampai kami ke sana, kami menuju ke kaunter...
Kami diminta ke tingkat 7.


Smpat lg pose dlm lif. keke.



Tunggu punya tunggu, cari punya cari. rupanya semua staff dh kuar lunch okeh. keke.. Patut la kosong aja. Kalau ada pum yang x bkenaan dgn urusan kami.

So kami turun jek la ke tingkat 1 utk menikmati mkanan.. lagipum perut pum sudah lapa okeh.. Maklum la dr pg juz mkn sketul apam. mana la kenyang kang.. Masa ni mmg lapa giler ahh. keke. Jadinya kami harus ke tingkat 7 skembali nanti...

Jum yang. kita lunch dulu, di palm terrance cafe :)

No comments: