Tuesday, February 03, 2009

NewHorizonGarden

Hoyyeeahh...
Pd hari ahad baru2 ini, kiranya 1hb february lah kan..
Ari buat2 mrajuk okeh disbbkan si dia x angkat call. keke.
Sbenarnya tyme tu salah paham jek ingat kan si dia buat apa ok.

Apa pum 'shayang' ni dh buat entry mintak maap kan. lala.

Tapi hari tu an 'mgadu' la kat dia yang tekak ni dh 'boring' sgt dh mkn makanan kat kopitiam. si dia pum sama. katanya lapa sgt.. lapa nasik okeh..

so apa lagik. ingat kan nk pegi four season tapi disbbkan tutup pulak.
si dia ajak ke new horizon garden.
Hoyeaahh. saya apa lagik. tsenyumm suka la. hahaa.

Sapa x suka mkn shedap okies... hoyeahh best nya! haha.
Hari ni x de la nengok menu sama jekk. hahaha..
Ksian kt mana ni asyik tgk menu sama. hohoho..

Thanks ya sbb bawak 'shayang' ni ke sini.....
Tapi dtg kesini dua kena mkn manyak okies. x leh cober2 mkn. mkn skit kata kenyang! hoho saya la tus. (konon2 diet padahal mlantak x ingat donia) haha.

so apa lagik. jum kita layann..




Kami kesini pasti nya memilih Set A.
Utk 4 jenis lauk include buah n tea.
Slalunya Set A ni utk 2 hingga 4 org mkn la. Tapi kami mlantak 2 org jek. keke...
Sgt syiok okeh.
;)

No comments: