Wednesday, February 11, 2009

Biker's Cafe 2

Antara mkanan yang kami oder d biker's cafe....


hurm boleh la. nk kata best. x pum... keke..


lamb chop!! wahh ini sgt best!! tbaek tau.. x tahu la kut2 pat lain lagik best. Bagi kami bdua, lamb chop kat biker's ni sgt shedappp okeh. wt masa ni mmg yang ni la yang tbaekk!!


mushroom soup. hurm. biasa2 jek.. keke.

apa pum kami mmg enjoy mkn2 bsama. x kisah la org kata blog ni penuh dgn mkanan. skadar info utk korang yang dapat nengok blog ni n sbagai kenangan kami bdua..
nanti2 tua leh belek la tpt mana yang kami lepak bsama. maklum la. kalau kuar mmg lepak tpt2 cam gini jek.? lepak pantai?? erk x mo ler.. panas sih.. hehe. bkn nyer kami ni jenis kuar lewat petang.. hahh!! lepak2 di mall? ee x best. srabut lor.. pegi utk beli yg perlu boleh la..
Lebeh baik lepak2 gini smbil mkn n bebuall..... suka!!!

ptg ni lah kami last mkn bsama sblm dia ke arau itu, nampak gaya an kena start membilang hari utk dia pulang ke sini smula.. Yang!!!! pat2 balik okies. rindu!!!

No comments: