Monday, February 23, 2009

Ahad - episod 4


Buah Buahan


Ikan Stim.. Erk x ingat nama lak..~ kekeke


Red Tomyam campur. Sgt shedap dr sblm ini ;) Sbbnya sblm ni tlampau pdas..


Udang msk western apa tah. keke


Sayur kailan ikan msin




Hoho.. Ini lah antara menu yang kami order n melantak smpai kenyang okeh. Siap menambah nsik tau. haha. punya la lapa n shedap. Masa ni dh kui 3 lebeh ptg. Sememangnya lapa la cuz dr pagik x mkn apa. Eh2 mkn. juz satu kuey.. adoiii!!!

Pd mulanya x plan pum nk mkn sini or mana. dh mlm tu incik kery kata nk berangkat ke arau. So ptg tu rasanya nk mkn mkanan best2 la skit. Kira nasik tapi lauk yang best2 & tpt yang sempoi. Yelah x kn nk lepak kat kopitaim je kan. keke.. Jadinya kami kesini lah. Nk terjah restaurant lain kebanyakkan tutup tau......

Kalau kt restaurant sini dr 11 smpai la mlm dia bukak. x de stop2 pum. kn senang gitu. Anytime kita sesuka jek mkn sini... ;) kn best...!!!

Jam sudah menunjukkan hampir kui 5 ptg. kami harus beredar. So ok lah.. ~~ Jum balikk dgn wajah ceria bcampur sedey.. Ceria krn kekenyangan.. Sedey krn perpisahan. keke..

:(

2 comments:

Fendi @ Motojhiro said...

sedap menu nie

an.wardrobe said...

hoyeaahh.. sapa kata x sedap. an sekeh pala dia. haaha