Friday, January 30, 2009

Suka Duka..

SBenarnya entry last day baru post! hahaha.

30 January 09
Salam & Slamat petang semua nya.............


Hurm. dh mkn ptg ker..?
Erm kalau an x mkn pum cuz tgh hari td melantak satu set x-meal okies..
Wahh!! kenyam giler..
Maklum la pg td x brekpes.
Kui 3 td baru jumpa mkanan. Apa lagik mlantak smpai abis lor. hahaa. X de control2 dh...
Owhhh saya lapaaaaaaaa. keke...
Tgh hari td an mkn set xmeal yang burger regular tu aja. Burger nya enggak la besar mcm burger tower tu.

Sbenarnya x de dlm plan pum nk kluar dgn incik kery ni.
Gara2 my mum suh belikan brg dapo d Tesco lor.. Waaaa suka!!
Boleh la jumpa di dia.. Saya btambah suka..

Tapi pg smalam 'hubungan' kami agak 'dingin' sdikit.
Pada mulanya heran gk kenapa tetiba jadi camni..
Agak kusut bila pk sesorang ni, yang sorang lg diam seribu bahsa.
Bayangkan dr pg until kui 12 x dgr khabar dr dia..
Hoyeaahh mesti ada sesuatu yg x kena kan..
Tapi apa yerkk..?
Tyme ni an sendiri 'geram' okeh.
Mcm nk hembas jek hp ni tapi nsib ler ingat ni hp si dia, my phone plak tgh format kembali.
Hohohooo. 'Yang' knapa ni.....???

Apa lagik an try la send 'sms'. beberapa sms ku antar gitu.
Lastly si dia angkat............................. dgn nada badmood/kecik ati gitu..
Hohohooooooo........... kiranya sesuatu yang x best la yg tjadi ni...

Pujuk punya pujukk dgn nada sedey bcmpur tangisan..
SobSobb.. Biasa la 'kami' dua ni saling manja okeh. hahah. (saya je kut over)

Si dia inform la yang dia kecik ati dgn saya....
Penyebab nya.. bla bla bla.... tuttttttttttt! (harus dirahsiakan kut)

Cakap punya cakap, alhamdullilah keadaan spt sdia kala.. No more sedey2 n kecik ati lagik okies.
So sory yang n menda ni tanpa sedar okeh.. Mmg x sedar langsungg..........
Tido tapi bcakap.. Bcakap sesuatu yang kurang enak. Sesuatu yang buat dia trasa..
Di luar pemikiran bab2 tu lg.................

Hohoo..
'sayang' ni mintak maap yek yang ;)
jgn sedey2, jangan trasa2 lagik okies..
Sayang kamu bangat sih.....

Bla bla bebincang kat phone smpai tlerai kekusutan itu..

Back to normal ~~ Hoyeaaahhh..

"yang" nak kluar ni, jum..
Ma pesan itu ini kt brangan dapo tesco laa..........
Ma pesan jgk nanti beli aja mknana itu lunch tu ;)
Hari ni x masak tau..

Wahh dgn laju nya 'saya' bsiap okeh.. Dia pum sama......

Tyme ni kdua2 nya lapa gilerr...........
Settle jek beli barangan dapo terus mlantak kepsi(kfc)
hehehehe.

Apa pum thanks ye yang ;)

* Sntiasa kena bebincangan dgn baik dlm sgala hal ;)

No comments: