Monday, January 12, 2009

Coretan &Mkn lg ;)


Lepas jek lunch kat biker's kopitiam terus ke pcb utk mcuci mata.
Tapi x bhenti pum cuz cuaca agak panas kan..
Amik gamba? x pum cuz x turun. skadar lalu aje. keke
Then kami bpatah pulang ke kb..
Stiba kami ke kb, aikkkkk si dia rasa nk minum la plak.
Kiranya last day 2 kali kami minum bsama okies..
minum 2 kali ke toilet entah baper ribu kali. hahaa.
Si dia pum kata mcm 'bdk kcik' lor. x leh nk g jalan jauh.
Asyik2 kena brenti. hahaha.. ;)
So sblm balik rumah ni, kami singgah le ke gerai cendol.
Gerai ni bhadapan dgn hospital pakar pdana.
Korang2 yang biasa duk kb ni mesti perasan punyer..
Ramai gak org yang dtg btandang. dibukak skitar 11 pg until 5 ptg ;)

So alang2 mkn pasti ler amik gamba cendol tu kan..
Tapi yang saya nyer x de pulut&tapai okies. Saya juz cendol je lah ;)
Sgt shedap,sejuk & banyak. (x abis pum mukin disbbkan kenyang menggila dh!)
hehe.

Si dia jek mkn pulut&tapai ni.

3 comments:

Persis Minda said...

Salam,
Ni blog pasal makan ke, atau promosi kedai makan?

atau u all ni asyik makan je. Semua crita pasal makan.

wasalam.

Persis Minda said...

http://persisminda.blogspot.com

Nik Nurehan said...

hoho mmg asyik mkn.. ;) rasanya x de masalah kut..hoho