Wednesday, January 21, 2009

21 January 09, 9:54 PM

Salam..
Wallamak bru trasa nk updated yerk. keke.
Biasa la, u all tau je lah i kan pmlas org nyer.
Aduh~ Trasa buhsan yang amat sgt ni.
Enggak apa nk buat. Dgn kemalasan nyer an update entry neh. hehe..

Hari sblm dia brangkat ke arau sana, kami spent masa beberapa jam bsama lah.
Settle jek urusan kami d jabat pos, kami terus dtg ke sini utk mkn smbil bebual gitu.

Kali ni kami singgah ke biker's cuz tekak ni nk mkn makanan western jerk.
Nak kata tpt ni best sgt, enggak jgk tapi suasana nya..
Sgt ler dingin dgn angin nya.. Wallamak! meletupp!! sejuk gilerrr..
Mmg sempoi la, bagaikan ekon sudah......... best sgt ;)

Tapi start slasa kami enggak bsama lah..
Kiranya renggang utk beberapa hari lah..

Tapi si dia cakap akan pulang pd sabtu pg. Kiranya ahad nanti dpt ketemuk la..~
Yeay~ Saya suka~~~
X shabar nk jumpa dia okies.. Rinduuu!!!


No comments: