Monday, January 19, 2009

19 January 09 - Last day story, Mkn

MOrninggg~~!!!! Salam Isnin buat smua yerk~!
Kuikuikui. Kembali perangai lama ni. Lambat wt entry.
Sdgkan yg ni yg last day punyer ( ari ahad, 18January09 )
hoho. Biar je lah. Saya ni bkn srajin korang. keke.

Sblm ni entry ke pjabat pos kan. stelah itu kami ke sini utk mjamu perut yg lapa la.
Haaaaa mcm2 kami order okies.... Sntiasa tbantut bab 'diet'
Tapiiiii~~
Kelmarin si dia 'marah+majuk' okies.
Marah pasai pa..?
Gara2 saya kata nk diet.. ~~ Hoho..
Marah sgt okies.. Masam muka smbil mulut bebebel.. 'Bebel' tanda sayang okies ;) i likee!!

Hoyeeaah~~
Yeap Yeap, mmg dia enggak bagi saya 'diet' dh okies. adussh.
Marah giler kt saya.. Dia enggak suka dh. suh 'maintain' aja... hohooo
Pasni no more kata 'diet2' okies. keke..
Tapi adakah lepas ni an enggak 'diet' n bantai jek nk makan apo?
Owhhh tidakkkkkkkkkkkk!! kang x maintain tapi nyer btambah tambah kg ni.
Sapa susah? Saya gak :) keke.

Sori ye yang kuss :)

Antara yg kami order..~~
Opsss ada satu mkanan yang x de picture okies.
Gamba nasik Ayam.~~ hahaha.
Tyme ni si dia tgh marah/majuk. so x leh nk amik picture..
Kang makin bising plak, ye lah org tgh lapa nk mkn kita nk amik gamba nsik. keke.

;)





Hhohoo... Mcm2 kan.. Mana lagik kalau tak kat 'HAYAKI"
X leh nk kata apa daaaa. Situ la 'port' kami.

* Tmasuk nsik, total : RM 19.60
* X mo 'majuk' lagik ok yang~~!! x Syiokk tapi sbb nk manja2 x per :P bweek!!

No comments: