Friday, January 16, 2009

16 January 09, 2:40 PM

Pagik ni korang2 brekpes mkn apo yerk..?
Pasti shedap2 kan,kan.. hehe..

So pagik ni apa yerk yg an mkn..?
Spt biasa la tugas an membeli nsik & kuey..
Yang lain nyer kuantiti kuey tu juz for my parents only.
So an nk mkn apo neh..??? Nsik ker?
Ish enggak la..

Pagi ni tniat plak nk memulakan kembali HL yang telah lama dibeli.
Rasanya sblm puasa lagik kut beli.
Ke bila ek yang? x ingat la pulakk..
haha..
Last minute br terniat ok. Tgh jejalan nk ke pasar otak mula bpikir..
"aii pg ni nk start hl lah"...
Sungguh ke ni? Seriues..? HOyeeeahh~~!!

Sesampai jek rumah terus mcari hl di dlm almari dapo..
Hehehe..
Jumm kita mulakan kembali HL yang skian lama di beli ini..



* Sbenarnya bkn nk mkn sgt pum dh ada mkn je lah, kang rugi plak..
* Nsib baik ler expired dia lambat lg nk abis ;) Kalau tidak rugi ler bratus ratus ;)

* Thanks ellana for da best price ya~~!!
* Hl ni utk brekpes n dinner aja. juz 250 ml air utk f1 & f3 ;)

2 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

mizah pun ada beli satu set HL ni ann...dah lama...ada setengah lagi...biasa ann makan camner yer??? tak campur2 ngan benda lain??? nape bila bancuh ngan air berketul2 jadinya yer...huhuu...mizah tak pandai nak makan HL ni ann..

an.wardrobe said...

hye myzah! ni kali kdua an beli. first time beli amik f1 aja. kali kdua beli satu set. ni pum dh lama giler beli. haha. hari ni br start.

x jadi beketul myzah.
myzah buh air sejuk dulu. then baru msukkan menda tu. 2 scoop f1, satu scoop f3 ;) goncangg dgn kuat then minum la. kalau goncang kuat dia hancur la.. ;)