Tuesday, January 13, 2009

13 January 09, 9:23 AM

13 January 09

Morningg~~!!
Wah mcm pelik jerk..
Apa yang pelik nyer? ader entry pepagik plak.
Rasanya dh lama stop wt camni.. Lama sgt smpai x ingat dh bila yang aktif tu. hehe.
Pagik ni trasa ada feel nk type sumthing tapi sbenarnya x de topic pum.

Pagik ni cuaca kurang baik, hujan boleh dikatakan lebat gak la.
until no 9.20 AM masih hujan tau..
Sbenarnya nk kluar utk mjalakan tugas sbg ank yang baik utk membeli brekpes utk parents nya.
Tapi malang nya ujan btambah lebat. camne nih?
Nk mkn roti, enggak ada stock. adoii..!
Jawabnya nya mkn mutabakk?? malas nyer nk mcari dlm frezer itu.
Dah le frezer tu ada stok frezer tu. makk aii manyak giler k. stahun pum x tentu abis.
haha. ye2 stahun. ye ahh. adesh malas nyer nk punggah brg2 wt kuar utk cari 'mutabak' ni.
So camne ekk? cari or kuar...............??

Pkiran ku msih bpikir pikir.. akan ku pikir..................
Jawapan nya slepas ini..

heehe

No comments: