Monday, January 12, 2009

12 January 09


Cik An : French Toast ~ Manis & Sgt bminyak laa.. aduiii~~~


Incik Kery : Nsik blauk aym n ikan. Biasa aja ;)


Strawbery blend & Bandung Cincau

Lalalalala.. Hari ni kami jejalan utk mkn bsama lagik.

Macam biasa la, kalau last day kami ke biker's kopitiam tapi hari ni ke Hayaki.
Asyik2 ke Hayaki.. Apa leh buat, suasana dia yang aman kut ;)
Kcuali la lewat petang, kena nunggu turn la..
Kami ni settle kan urusan penting dulu then singgah ke sini..
Kenyang sudah, kami settle kan sdikit urusan lgik then pulang lah...
Hari ni cuaca kurang baik lah, maksudnya mendung/ujan gak la.
Tapi nsib le pnyelemat ada kann..
Hoho bkn 'payung' yek tapi keta ksayangan ku.. Hoyeeahh~~
Ksian kpd yang bmotosikal yerk. Apa leh buat tp x pe lah ujan kejap je kan,kan ;)

No comments: