Monday, December 29, 2008

Terpisah :(


Sedey bangat sih.
Akhirnya kami bdua tpisah..
Tpisah dr dua negeri..........
Sorang di kelantan dan sorang lagik ke Perlis.
Trasa juga lah si dia ke sana..
Walau si dia hanya pegi beberapa hari tp saya ttp trasa okeh...
Uuwaaaaaaaaaaa..
Last minute jgk la dia wt kputusan ni.
So kelmarin saya menemi si dia ke stesen bus utk mdapatkan 'tiket' ini..
Nssb nya baik cuz mmg ada skeping saja lagik tiket ke perlis itu.....
Bus bgerak malam smalam skitar 9.30 malam.
Dan tibanya jam 4.30 pg ini.
Sia dia mganggu 'sakit kpala' ketika brada d dlm bus.
Gara2 sudah lama x travel kan.
Last dia naik bulan 8 hari tu las. (alah 4 bln) jerk. keke.

Si dia kata akan balik scepat munkin.
Yang saya tahu bkn nya mlm ini.. (hahaha sdgkan dia baru jek smpai pg td)
Lagipum hari ni kan cuti mana la nk settle kejaan dia tus.
Saya bharap esk tu settle la yerk!!
Yang pasti hari 'kamis' kamu brada d sini okeh!!
Saya mahukan kamu yang menemani saya ke bank okies.. (arrrgg myusahkan)
Nk sayang tu jgk!!!!!!!! Nak Nak. Kalau tidak x mo pegi :(

Yangg oo yanggggg!!!
Rindu la. walau stengah skali kita bsembang di 'N95'
Tapi tetap rasa rindu okies :(
Nanti free skit, kita '3g' yaaa...... Mau tgk kamu buat apa ya...... kekeke..

Yangg oo yanggggg!!!
jangan Nakal2 okeh.. Sayang kamu sgt2 lorr..
Sayang ni?
Huish enggak la. Tgk! Tgk! mana kuar kan. Brekpes pum mkn roti jek
(juruh kan saya?) keke.


Nangiss~~
Saya nangis tadi. Sob*Sobb..
Nangis tyme bebual dgn dia tadi.

"Nangis" krn rindu kan dia..
Hahahaha. Adakah saya telalu "over" yerkk??
Hahahaha. Memang pumm~~~
Tlalu mgader ngader okey! Saya ngaku itu..
Korang nk mgata..? sila aja. saya? x kesah pum. kuikui..

Sayang ni : Rindu la yang.
Sayang tu : Rindu kamu jgk. rindu sgt..!!

(:

No comments: