Wednesday, December 31, 2008

Tagged by Puan Mimie

Yuhuu.. Slamat petang Semua............~~
Wah agak baik lor cuaca hari ni. sgt best okies tp x tertahan plak rasa panas nya.
hahaha. asyik2 mendum & ujan je kan..
Hurm petang ni agak kebuhsanan gak la. tak tahu nk wat apa neh.
Jadi dgn rajin nya membuat 'tag' okies.
Sbenarnya si dia neh x tahu yang saya ada private blog. ekkeke..
Dia ada suh saya buat 'tag' ni.
Tak bcadang plak utk men 'invite' dia ke ruang ni tapi dh buhsan ni wt gak la 'tag' dia.
Meskipum si dia neh enggak dapat membacanya. keekkee..


1. Do you think you're HOT?
"HOT" kah saya?? tang mana 'HOT' tu yerkk..??
Rasanya enggak la sih, sapa la saya neh kan. tapi skit2 ada kut..
haaa skit2.? yo la. dr x dikenali jadi dikenali. accececcee.
Dikenali sbg Ann yang ada blogshop sendiri ;)
Senang2 jenguk la www.an-wardrobe.blogspot.com okies. wah smpat lagik promote!!
kekeke.
Kira glemer tang situ lah.. apa tidaknya sini kat private blog. sapa sgt yang leh baca kan. kekeke.. perasan diri tu 'hot' skit2. kekkee.. jgn deki ya. keke.

2. Upload your favourite picture of you


3. Why do you like that picture?
Sbbnya picture ni yang tbaek kut. walau dressing simple tapi saya syiok bila dapat bposim kat studio okies...
Yang!! jum terjah lg.. kekeke..

4. When wuz the last time you ate pizza?
aiyakk!! entah la sbb tlalu lama x mkn pizza......... bila ekk yang?
saya ni memory kureng skit.. kuikui..
Haaa last wif ellena la. my best sister ;) hoyeeahh!!

5. The song you are listen to
Sudah lama x dgr lagu okies. x penah on volume. entah la. mukin sbbnya smbil layan tenet on tb kut. x on tb pum rasa duk sunyi sepi lg best kut! hahaha.

6. What are you doing right now beside this?
x de apa cuma nengok kan website biznes la.. kejap2 nengok gak modem yang tengah klip. huh enggak stabil lor.. naper la line neh :(

7. What name you prefer besides your?
Hurm.. Ann ataupum Nik. nak panggil Nurehan pum boleh. keke

8. People to tag:
1. Yatie
2. Myzah
3. Sue
4. Kak Sya
5. Ellena

9. Who is number one?
CIk Yatie ni salah seorang regular cust, btukar mjadi sahabat siang dn mlm. keke. lebeh2 lagik di alam tenet ni.

10. Number three is having relationship with?
Agak2 sapa yerk :P mesti lah dgn MR CHENTA

11. Say something about number five.
Ellena merupakan adik ksayangan yg bkerja di ING area kl yang sedang hangat bchinta dgn Incik Edy. ehehe.

12. How about number four?
Mempunyai anak yang sungguh chomelllllllllll, arisya!

13. Who is number two?
Hehe of kos la my regular custemer jgk yang baru saja kenal okies. tapi ni dah kira 3/4 kali deal dgn dia okies. sgt best sbb cik myzah pum stiasa menemani kat chatbox tau. kekeke




Hohoo. Akhirnya tamat jgk ler soalan2 dr Puan Mimie.
Apa pum timer kaseh sbb sudi tag sayerp ;)

No comments: