Friday, December 12, 2008

Super Happy!!!






8/12/08 ~~ Raya AidilAdha

Adoii Adoiii~~
Bebunga bunga hati saya ni bila nampak gamba si dia yang baru saja nk mjamu slera..
Apa tidak nyer, of coz la happy
cuz si dia dtg braya, first day raya plak tu.. yeaayy~~~ (Harus dtg first day okies!!)
cuz si dia ni brada di hadapan saya...
cuz si dia brada d rumah sama...
cuz si dia brada d meja meja yang ingin mjamah nsik beriani yang my mum msakkan. keke..
Hoyyeeahhh~~~
Saya sangat2 lerrr sukaaa... lebeh2 lg gamba2 nya sgt perfect okeh.
Sesapa rasa x okeh,lantak korang la.. apa aku kesah kan..
Asalkan saya suka kan nya.. kekeke..

Thanks yang (; Muuuaxxxxsshh!!!

Tak lupakan jgk utk bterima kaseh kpd 'ummi' krn mengirimkan ketupat yang manyak (3 jenis : tawar, manis, sambal ) bsertakan daging kurban...
Trima kaseh 'ummi'
(:

2 comments:

pEnNa said...

waaa cayunk dia datam beraya..
;)

Nik Nurehan said...

iya sue..!! sukaa ;)