Monday, December 15, 2008

Secret Recipe KB

Sblm apa2 harus lah dimulai dgn gamba sendiri yerkk~~~ Baru la leh start story :)



Adoii~~~ Cake secret yang tiada tandingan nya.. First tyme saya pilih cake chocolate walnut. Best jgk okies. Best nya sbb ada walnut kut! kekee..
Yang tu plak chicken apa tah. ahaha, x ingat nama ler plak.. Mmg best~
Kami ni order satu plate jerk~ Bkn sbb save budget okies.
Mkanan nya sgt banyak. Banyak ker..?
Maklum la saya mana leh mkn bebanyak.. Harus jaga pmakanan okies. keke.
Tapi bila x ingat dunia melantak abiss. kekke.........
So biar mkn mcm2 tapi dlm kadar sdikit gitu. Baru la dpt merasa semua nya ;) kan, kan.. keke

Lalala dh pekena mkanan blemak so harus lah memesan air oreng yang masam giler ini.
kekeke.. ;)
Tapi yang sedey nyer bila melihat ice creamm yang tlalu shedap nih.
Aiyor, saya sempat makan smulut kecil aja okies.
Abis si dia ngap seseorang jek... Sob*Sob..
Sangat sedey......~~~
Si dia ni mmg gila kan ice cream. kalau boleh hari2 nk pekena ice cream..
Tapiiiiiiiiiiii saya pum nk jgk :( uuuwaaaaaaaaaaaa
Yang~~ bila mau terjah SR lagik?
Nk Ice Cream !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tamat Sudah short story dr saya yang x sberapa ini. keke.
Biarpum x de apa2 buat korang tapi bg saya sgt bmakna okies.
Lebeh2 lg dgn orang yg kita sayang~~ Muaxxshh!!

2 comments:

pEnNa said...

adussssssss..harus terjahhh nih sekeret recepi nihhh..
hahaha
dah la sederet aje gan ofissssss
;)

Nik Nurehan said...

hahaha.. kalau gitu harus pegi sue.. punya la dekat. x kn malas g kut. kekeke