Saturday, December 27, 2008

No Title~

Salam~~~Hye..
Slamat sabtu & slamat tgh hari gitu...~~~
Korang2 dh lunch ker..?
Me..? Blum lg. Utk hari ni my mum ada msk spegeti okies..
Ye kut! x mjenguk plak kiter ke dapo hari neh. hahaha. baik punya ank.
Cuma yang dia tahu mkn ajer. kekke..
Skg ni br kui 1 lebeh, me tgh nunggu si dia calling okies.
Entah kui brapa la dia nk call. KIiter nk call dia enggak boleh gara2 si dia x baya lg my bil.
Haiisshh! smpai ke potong neh..
Sedar2 pg td dah x leh call. hohoho. ~~~

Yang!! cepat la baya.. dh 2 hari tau yang tangguhkan :(
Petang ni harus baya okieh! kalau tidak nk majuk................... sob*sob..~~

Sbenarnya saya nga dia janji nk kuar petang neh tp x tau pulak kui baper. adeshh!!
Yang pasti dlm lingkungan kui 2/3 ptg nanti lah ;)
Yeahh~~~!!!
Yang pasti jgk harus terjah bgn clcom okies. Nak baya scara on9 x reti la pulok! hahaha.
Ada sapa2 yang baik hati nk ajarkan saya..??
Pastu nk kemana ya..?
Entah la lagik. Tgk keadaan lah kut...... Cuma yang saya tahu. kuar musing2 area kb aja.. :)

Cepat la cepat laaa. x shabar nk ketemuk si dia okies.
Sudah 2 hari jgk la saya x ketemuk diaaa.........

x rindu nk jumpa si chantek ke yang?? hahahhaa........

Apa pum, agenda petang ni bjalan dgn lancar gituuuuuuu.. Daaa Daaaaa

* Rasa nk g snow wash jek bsuh si wira. nk ke tak nak neh..? Pk2 la dulus..
* Ksian si wiraaaa bedebu lua n dalam gitu. keke. Bsuh sendiri? Malas lor.. kekeke
* Malayang rm 12 neh. hahhaa

2 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

yunk...celcom tu bayar by cimb pom boley...kan dah da cimb tus...beres ajer sme pakai cimb

Nik Nurehan said...

lahai yang!! nk banking online camner :(
atm card pum x leh lg..
nk start cimbclick guano pum x tau nanti. hahaha..