Sunday, December 21, 2008

A&W

20/12/08

Adushh!~~
Knapa la sungguh lembab service A&W ini...
Sungguh geram okies..
Sbenarnya nk ke fast food lain tp disbbkan ramai sgt orang, kami ke sini lor..
Sob*Sob. x sukaa~~
Saya ni order aym golden apa tah.
Incik Kerie lak order double burger apa tah.
Hahaha dua2 x ingat nama.
Tunggu punyer tunggu my ayam sampai lorr tapi lupa plak nk snap picture..
Then tunggu punyer tunggu.. Haishhh~~~!!!!
Si dia dah abis sgelas air dah. Burger dia x smpai2 lagik.
Tunggu punyer lama.. Adeshh! x tetahan rasanya..
Huh. Si dia pum agak malas utk menunggu dah.
Last2 dgn benggangnya saya ke kaunter.........
Apa lagik... Mula nk cakap dgn nada x syiok la nih.
Mana ek burger double bla bla..
Eh ada2 kejap nanti hantar..
Saya ni mula dah menjeling..
Last2 saya juz kata bukus wt balik ah.. dah lebeh 15 minit menunggu ni.
Perempuan tu plak adesh!! lembab. ada plak dia nunggu fries sdgkan fries smemangnya saya sudah dapat... cuma nya burgerrr yang enggak dapat. aduii camne la wt keje ni.!!
Last2 saya suh bungkus ajee lah.
Siap2 letak burger dalam plastik, saya terus rampas burger itu dgn muka msam.
Si perempuan tu leh kata 'maak ek'.
Hoho no maap2 okies..... :P bwekk~~~
Camne la nk laku kalau keje slow..
Ramai jek dah x leh handle. Patut ler A&W ni enggak laku macam fastfood lain. huh! menci!

No comments: