Friday, December 19, 2008

14/12/08 : FoodCourt

14/12/08 : Terjah Ke FoodCourt MallKB~~

Rasanya ni la kali kdua saya dgn dia kesini.. opsss maksudnya kali kdua bsama dia ke foodcourt mall kb ini.. Entah naper kami ni jarang sgt naik ke atas ni. bkn nya krn memilih makanan cuma bab2 nak ke atas utk mkn2 mmg malas.
Kalau dtg ke mall mesti ingat nk makan fast food yang brada tingkat bwh.
hehe.
Tapi alang2 dah parking keta atas skali so apa salahnya kalau terjah ke sini kan ;)
Lagipum tekak ni teringin sgt nk makan sizzlling biarpum x abis~~ hahaha.
Suasa petang itu agak dingin jgk la cuz ujan kann..
Yang ksian nya si dia x dpat apa yang dia mahukan..
Apa lagik kalau tidak ice cream. Ahaaaks... Nanti ye yang,kita beli kt kedai bwh..
keke...


Saya Punyer~~~

Kerie Punyer~~~

Makan sudah, apa tunggu lagik..??
Balik daaa... hahaha.
Tgk ke jam pum sudah hampir 5.30 petang okies.
Harus pulanggg kang bising plak orang tua d rumah..
Jum balik yang~ Kenyang sgt dah ni.. erkk~~ X abis lorr......... 'Takut' mak marah kalau lambat2.. kekeke.

2 comments:

♥♥ HaMiZaH ♥♥ said...

cam nama bf ku saja...kerie...my bf...keril..

Nik Nurehan said...

hahaha.. hampir2 aja ;)