Friday, November 21, 2008

Tagged By Amyno

Aiyorr kena tag la. rasanya dh lama x buat tag neh.. keke..
Takde sapa yang nak tag sayerp maklum saja lah skg neh blog ni udh 'diprivatekan'.
Sapa sangat yang sayerp invite. kekke..
Lagipum korang2 pum tahu sayerp ni agak 'malas' nk update slalu lebeh2 lagik manyak abiskan masa di 'an-wardrobe.blogspot.com' kan. keke.

Orait dear. kita start jawab okies.. ;)

*Here are the rules*

List these rules on your blog.
Share 7 facts about yourself on your blog.
Tell 6 unspectacular quirks of yours.
Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
Link the person who tagged you.
Leave a comment for each blogger.

7even facts 'bout me

1. Sayang my parents, sayang Incik kerie.~~ sayang dia rang sgt2 okies. Muaxss! love you!

2. sangat2 boros okies. pantang ada duet dlm purse. skelip mata aja abis. haha. mmg x reti nk sayang2 duet neh.. ada jek pk nk abiskan terus. bila dh kering. aiyor harus ke bank ni. bila dh amik, erkkk tensem plak duet makin kurang. sob*sob..aku pendiam...

3. Suka makan. erkk!! pantang kluar dgn si dia. pasti pk. 'nk mkn kt mana ek kita hari ni'. haha. walau dalam keadaan bjaga jaga takut berat bdn naik tapiii nafsu mkan mmg x boleh dielakkan. keke.. risauuuu skiranya 'obesiti' dtg kembali.. owwhh tidakkkkkkkkkk!!! harus kekalkan spt skg. kalau terusss x per lah,lg suka!! kalau naik,pasti srabut :(

4. Dalam pikiran ni, amat bharap si dia cepat2 dapat kejer.. haruss keje n kalau boleh dlm masa tdekat ni dlm keje....

* tpt2 anda bagaimana?? ada jawatan kosong ka? keke. biarpum diri sendiri x bekeja dlm kata lain 'malas' ok. kekke. tapi mahu si dia kejer ;)

5. Slalu tidak mgaku akan sesuatu. ' yang, sayang ni x ngantuk lg' padahal mata ni ngantuk sgt.. padahal mmg x leh nk bukak mata dah. tapi entah lah, mulut ni stiasa kata 'x atukkk lg'.keke. si dia amat memahami ku. thanks yang!

6. Hurmm diri ni sungguh2 mgader, over bangat okiesl, cerewet. keke. nangis tu harus! haha. stiasa merengek utk dptkan sesuatu ataupum org tu haruss mengikut kehendak ku. kalau tidak mula la muka ni btukar bengis. wakakka.. dlm kata lain 'masam muka'. smbil2 tu kelakuan/pcakapan ku mula berubah okies. ;) jahatt!!

7. lastly apa yerk..? suka pakai sling bag. kekeke. sbb apa..? mudah utk bgerak sana sini dgn cepat ;)Yangg!! mahu sling bag baruuuu laaa :(

6ix unspectacular quirks about me

1. kalau kuar harus beli sumthing!! wajib

2. cepat gelebah.

3. x suka kucing!! mencii mencik

4. x suka tgk org lebeh dr kita

5. pedengki

6. malas cuci keta, hantar kedai jek senang ;)

7even people to be tagged

1. + Cik Penna
2. + Kak Sya
3. + Mizza
4. + Ellena

Link the person who tagged you
+ Amyno

Leave a comment for each blogger
Harus buat okeh :P

No comments: