Monday, November 03, 2008

Studio 1


Taaadaaa~!! hahahha.

Ini lah yang sayerp maksudkan slama neh..
waa suka bangat bila amik jek dr kedai photo. kekeke..
Perfect jgk ya.. haha perasan!! x per lah asal sayerp & dia suka n bahgier gitu..! hehe
Sbenarnya kami x rancang pum nk amik gamba bdua di situ..
Tgk la dr segi pmakaian kami. haha.. sayerp bantai tshirt sajerk. kekeke.
Tapi dh alang2 kami ke situ apa salahnyer kalau click skeping gamba bsama kan..
Pdahal masa tu sayerp menemani nya utk amik gamba passport sajerk.
Hahhaa.. ok lah tus. Sayerp & dia amat bepuas hati okeh.

* Yang, next tyme kiter terjah keda photo ni lagik yerp ;)

4 comments:

ita.itu said...

wah gigih ok korang amik gmbr kat studio..sok2 kawin wat la gmbr mcm nih..hehe

mummysya said...

cute nya dear...

Semoga berkekalan...

Ellena said...

manis.. sama padan.. =)

Nik Nurehan said...

k.ita : haha k.ita. first tyme amik photo studio bsama dia. :)

k.sya : insyALLAH, Thanks kak sya. Harap2 begitu lah.

adik : hehe auww manis ;) timer kaseh adik kus ..