Sunday, November 16, 2008

Slamat tinggal Ahad~~~

Yipiee. Yipiee..~~

Spt di janjikan kamu bdua ketemuk belah petang. keke.
ye lah, bfore kami ketemuk.
sayerp abiskan masa bsama parents ke pasar okah cek yeh utk membeli serba sdikit barang dapo :)
Nsib ler sayerp janji dgn nya belah petang. so belah pg leh la jejalan dgn parents.
;) sgt syiok sbbnya asyik jalan jerk. keke. x de la tperap abiskan masa depan lappy ni jek.
sesekali rehatkan mata n jari halus ni, x salah kan.. ;)

dlm kui 3 jgk la sayerp smpai ke rumah si dia neh.
aiyor elok2 smpai, tyme tu jgk la si dia baru nk mandi n bsiap..
keke. sejak dua menjak ni mmg gitu okies...
apa lg masuk je rumah si dia terus bsalaman dgn umi nyer yg sdg bacer paper..
smbil2 menunggu melihat adik2nya bkejaran d dlm rumah. keke. apo la.
si abah yer pula tgh mjamu perut yang kelaparan d dapo ;)

agak lama jgk la sayerp melepak rumah nyer. lama? suku jam je kut. kekeke.

Kami terus ke pjabat pos utk settlekan sdikit urusan penting lalu kami ke town kb utk mjamu slera......~~~

so ptg td kami kemana..??????

spt gamba di atas lol .. ahahaaka.
pasti korang2 leh jawab kan..

hoyeahh~~ kami bdua telah terjah ke A&W okies.
si dia lah yang bg idea utk kesana..
sayerp? ok aja. lg pum udh lama sesangat x ke situ...
metang2 la A&W x sefemes mekdi, kepsi , pizzahut n lain2..
semua orang blagak sombom utk ke situ. sian kan. keke..

Hurm.. nyam nyamm.................
dh lama sgt x kesitu,mmg marvellouse laa..............
shedap giler bila pekena float rootbear n mozza burger ni..
shedappppppppppppppp!! dah tu mkn curly fries dier..
sungguh shedapp~~
abis sbijik okies.. hahaha.
x reti dh nk control makan. no more mkn skit2 okies. ekekek

hoyeahh hoyeahhh~~~~
nafsu mkn sudahhh kembali.

adakah sayerp harus balik ke pengkalan jalan dr mkn manyak2 ni..?

harus kah sayerp bediet kembali......???

(:

No comments: