Sunday, November 23, 2008

Pg Ahad yg dingin~~

Morningg~~~
Hari ni agak kelewatan utk bgn pagik.
Wah 'lewat'..?? iya lah lebeh2 lagik cuaca di luar agak kedinginan krn ujan turun dgn renyai renyai nya.. keke.. shedap bila bslimut n d ulit mimpi ini. keke.
Tapi sayerp tetap menggagahkan mata yang berat ini utk membuka nya..
arggg!! ngantukkk nyer..
bila celikkan mata otak ku terusss inginkan si dia..
'eh yang dh bgn ke ni' harus call okies.
Itu lah yang mula2 yang sayerp ingatkan...
Ingatkan 'si dia'
tutt tutt...... call tidak dijawab. lantas sayerp meyiapkan diri utk ke bwh..
ke bwh..? iyaaa harus buat apa yang patut di dapoooo.....
Selang beberapa minit. ' si dia ' call kembali..
Rupa rupanya dia sudah bgn awal lagik krn harus mghantar 'abah' ke satu tpt utk mghadiri 'meeting' lalu harus ke KB utk mghantar 'adiknya,NA' ke tpt praktikalnya.
oohh.. okies dear.
Pagi ni kami bdua enggak ketemuk krn sayerp sudah tpikir utk 'mkn roti' jerk.
Lagipum kami bdua dah 'set' utk ketemuk petang ini.. ;)
Harap2 cuaca mengizinkan kami. Tapi kalau ujan 'tetap kuar jgk kan yang'. hehe.
Harus okies sbb mahu kamu nemani sayerp ke 'p.ofis' itu..
Lg pum 'kiter' dah lama x chichat smbil mkn bsama2 kan.. rinduuuu!! ;)
Asyik kt 'phone' jerk. ewaah~~ mcm ler jrg2 jumpa.. bwek! ngader kan sayerp. llallaa

Lalu sayerp menunggu masa ~~~~~~
Jam sudah bgerak ke jarum 10.
Masa utk myediakan brekpes sudah menjelma. Jadi sayerp harus meninggalkan lappy kesayangan ini.........~~
Jumpa lagik........ Daaa Daaaa

No comments: