Friday, November 28, 2008

A&W , DIA



Spetang bsama si dia di A&W. Sbenarnya bukan nya hari ni sudah lepas beberapa hari dah( 23/11/08, Ahad) . Cuma malam ni baru ksemptana utk upload gamba si dia.. keke..
Maap yunk sbb lambat upload gamba kamuu.. i'm too busy loll. aahaaks bz la sgt pdahal tngaga depan ni 24jam tanpa wt apa2 kut.. keke.. sajer jek. Mood nk update tu dtg lambat sih ;)

Masa ke sini, my dad dah call tau..
Ayah : "ank kt mana lg".
Saya : "on da way nk balik dh ni" <--- ahaaks pdahal baru jek smpai A&W.
Ayah : "lekat kt jalan mana tu"
Saya : "Jap2 lg smpai la". hehe..

Sbenarnya kami ke sana lepas amik cik na, Adik si dia la. Kami kesana pum btujuan nk beli utk wt balik utk my parents. Tapi jam sudha menunjukkan 6.30 ptg. Kalau mengikut jam mmg lewat sih. Tak penah lagik saya balik slewat itu. lg pum that day sayerp kuar pum hampir pkul 4 ptg dah. Tunggu punya tunggu harus la candid beberapa picture tp picture kseorangan okies.

Yunk, dh lama kan kita x candid bsama mcm dulu2. duluu mmg kami bdua gilakkk bgamba ~~~ lebeh2 di dlm keta.. Pantang traffik lite merah pasti click click!! kekeke. Tapi skg enggak lg kan ;)Teringin jgk, esk2 kita bgamba bdua ya ;)

No comments: