Saturday, October 04, 2008

Raya 4~~

Salam & Hai~~

Belalu sudah hari rayer. esknya udh mjadi raya kelima buat kita kan.
So korang2 still brayer ker..?
Kalau gitu, hari ni korang kemana ekk..??
Saya..?
Kalau ikut kan 3,4 tempat yang perlu ku terjah utk hari ni.
Tapi 2 tempat jek yang myempat tp salah satu tempat stakat singgah gitu..
Geram sungguh bila apa yg diplan kan x mjadi~~~
Tensionnnnnnnnnnnnnn~~ Arrgggggggg!! menci laa..... apo leh buat ajat x ksempaian.

Nampak gaya tpaksa la ditangguhkan. Sob*Sob sedey :(

Bagaimana dgn esk..? Kalau diikutkan hati ni rasanya nk kuar dgn si dia utk kali kedua.
Smemangnya hari ni saya kuar dgn dia tapi tut2 masa belalu begitu saja~~
Tapi bila dipikir pikirkan, my cousin kak yin nk ajak jejalan~~
Aiyo Kak Yin, pukul brapa yerpp..?
My cousin ni nk ajak ke rumah 'mokcik' utk membeli rempah ratus~~
Tapi saya sendiri x tahu masa mana~
So kena la get ready utk kak yin ni ;) no prob lebey2 dgn cousin yg kiut miut ini~~
Opssss~~ betul ler. kiut,kecik molek gitu.
Hehe..
Perancangan saya nga dia. ditangguh buat smentara~~~
Apa2 kena dahului utk Kak Yin okies ..... Yea Yeaa jejalan dgn cousin~~
Maklum saja lah, cousin2 semua duk kt luar.
Jarang sgt leh beramas mesraa dgn dia rang.
;)

*opss terima kaseh Incik Kery krn giv me sum " pulut manis " opss luper plak amik picture. hehe

No comments: