Monday, October 27, 2008

Menci ah~~tompok2 merah

Aduiii aduiii.. gara2 kena buat brekpes tanpa hati yang ikhlas gini le jadi nyer.....

Dada & Muka ku btompak tompok kemerahan gara2 percikan minyak ok... Menci ahh~~~ Pedih smacam jek. Pas sapu ubat neh rasa cam panas sejuk jek.. erkk!!!

Dah x chatek la skg neh, biarpum diri ku ni mmg la x shantek mana tapii bsyukur sgt okeh krn keseluruhannya sempurna gitu cumaaaaaaa telebeh berat bdn n kurang ketinggian~~ hahaha.

"yang,sayang ni x chantek dah"

"sayang tu stiasa chantek & mnawan. stiasa comey sampai bila2.."

Ahaaaks.. pandai ler mujuk kaseh tgh susah hati n mgadu ksakitan neh. kekeke. bwek!!

adushh perasan la kejap. ops bkn kejapp. stiasa perasan okeh. hahha

aahaaks. apa tidak nyer dlm hati ni memberontak mahu kuar sama dia utk get our brekpes together smbil beli brekpes for my parents kan tapiiiiiiiii hari neh gak la si dia enggak dpt bjumpa dgn ku. Sob*Sob. Mgader~~ Eeeee~~ hahaha.

Lantak korang la nk kata over ke aper ke.. Ahh ini hal saya dgn dia. so korang2 jgn myibuk kata over okeh.. kalau mgata tu itu adalah satu petanda. Petandanya korang sgt jeless okeh!! bwek!!

hahahhaa~~~ lalalala.

No comments: