Friday, September 19, 2008

Thanks Atie~~

ish ish~~ kalau update mesti disbbkan sesuatu.

ye lah~~ dh x de menda yang best sbb tu lah bila dapat ini sayerp terus update..
bkn aper, kena la harga menda ni dr pemberian org kan.
hehhee.

Pemberian dr Cik Atie Cayunk~~

Thanks yerp~~ Hiphip Horeyy~~ dpt sumthing dr dia lor. hehe..

Peraturannya :-
1. Bagi just kat orang yang ase GILA-GILA / BEST.
2. Bagi kat 4 orang je.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesapa dapat award ni DiWAJIBkan buat POSTING pasal dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !!
erkk!! award pum ada praturan jgk ker? ish ish. ingat kan pakai tepek award kt sini jgk..
kekeke.................
Sapa yerpp yang sayerp nk bagi ni? saper yang rasa dirinya giler n bestt?
1. + Yati
2. + Zue

2 comments:

ita.itu said...

mekasih dik bagi akak award..

Nik Nurehan said...

Sama Sama :)