Sunday, September 07, 2008

Tagged~~Lynna ;)

WHoohaaaaa kali neh kena tag dgn dia neh ~~ + Jmlyyna

Rasanya udh lama x kena tag dgn cik lynna neh. aikk!! bukak2 pagi neh nengok kat chatbox ada pesanan dr dia gitu.. keke. Thanks ya ;)

May your days be filled with Sunshine…
To every Muslim friends and readers a “Happy Ramadan” and wish all of you safe and do good..most importantly respect each other living beings in the universe…PEACE & MERCY!!!


.Here's are the rule yang kena ikut untuk tagged ni:-
Copy gambar kat atas tu and post kat blog korang ..
Teruskan mencari mangsa seramai 5 org..(nak lebih pun takpe)
Setelah mengenalpasti mangsa yg sesuai, sila tinggalkan pesanan di blog mereka senangkan??

Mangsa tagged seterusnya -:

- Ellena
- Nini
- Mizza
- Kak Ita

2 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ alamakk, dah ramai bagi tagg nih tapi tak di post2 lagik. hehehehe... btw, thanks ann. ;) ~

Nik Nurehan said...

hahaha. mizza. punyer bz yerp!
x per, senang2 nanti br buat ;)