Monday, September 15, 2008

Mood~~ Bebel sorang2

Buhsan nyer~~~


Ada si dia~~ keje nyer tido dsbbkan keletihan~~ erkk~~ yeap, dr pg lg dia keletihan. Tyme jumper pg td pum, sayerp yg drive ke sana sini.............
Adush~~ incik incik, mangun lah.. td sayerp call kamu tapi si adik angkat n kata kamu tidow~~
Adik kamu siap kata siang malam tidow. wah wah..~~ ye lah~~ skg neh kamu kam liat nk bgn tapi tpaksa bgn gara2 umi kamu membebel n tpaksa mjalankan tanggungjawab kamu utk lakukan itu ini...... huh~~ Shabar je lah........ Letih2 tp tpaksa la, tahan sajer yerk ;)

Ada Cik Yatie~~ adesh~~~ kesibukkan gara2 assigment kena submit scepat mungkin~~ pdahal lect tu kater next month jerk tapi entah angin apa dlm masa 2 hari lg kena submit. sian cik yatie tgh benggang mlayan assigment yang perlu disiapnya. lebeh2 lg cik yatie nk hantar esk jgk~ wah gituh~~

Ada Cik Ellena ~~ entah apa la yang dibuat nyer masa ni..?? tyme2 gini mmg jarang sgt ler sayerp mganggunya~~ nk ganggu pum siang hari jerk~~ tapi siang td Cik Ellena ada tanya naper la sayer delete account myspace tu..?
Ahhaaks tetiba jerk kan, kan...?
X de apo2 lah, mmg sudah tiba masanya sayerp mengundur diri dr dunia myspace itu~~
X perlu pk lelama~~ x perlu plan~~ rasa nk delete, delete jerkk~~~
Itu kan myspace kita, rasa x diperlukan apa tunggu lg~~~ buang jejauh.. haha.......
Kwn2 kt sana mcm mana? ala slama ni pum, jejarang jerk ada comment disitu~~~
X de rasa khilangan pum~~~ ada x de account myspace ni samer jerk.....
Pada mulanya, sayerp niat nk delete account fster~~ tapiiii. wah ada tapi gitu..
Tpaksa ditangguhkan~~ gara2 disana ada kwn2 lama dr astar..
so kalau delete x tahu plak pkembangan kawan yang duk di utara..
nak bjumpa mukin tidak lg~~ tak tahu lg satu hari nanti kan..
Tapi biarkan dulu~~ ~~~

org2 lain.. erkk~ x perlu diceritakan kut~~sbbnya x de aper2 yang perlu diceritakan...... haha.

No comments: