Friday, September 26, 2008

Tag ~~ RAYA

HOhooo~~ Malam ni kena tag dgn ohmyfariza@yuki~~ aahaakss....

So dgn rajin nyer malam ni jgk sayerp buat ~~ hehe.

1) Berapa pasang baju raya anda taun ni dan warna apakah?
Erk~~ tahun ni x de baju raya.. just pakai yang lama2 aja. utk first day, colour purple. so apa lagik, selongkar saja dlm almari tu~~ nampak aja colour purple pakai aja lah. Naper colour purple..? entah mmg sendiri pilih nk colour purple. si dia pum setuju ;) ikut aja. hehe. second day raya pum begitu jgk la pakai yang mana ada~~ cream kut. hehe

2) Apakah makanan raya tradisional kegemaran anda?
Apa yerp. Mkanan tradisi yang stiasa dibuat utk raya ni, just nsik dagang ;)
My mum kata nk buat nasik dagang n hari sterusnya nk buat satey. donno la~ walaupum raya tu x lama lg, tapi semua nyer x confirm lg. hehe. semua atas my mum cuz my mum yg msk. hehe

3) Apakah biskut raya kegemaran anda?
Bab2 biskut semua hentam~ asal bila menguyak nya merasa kenikmatan nya.. aaa shedap. nyam nyam makan,mkn~~~ adeshhh tu ler gemopp ajer :)

4) Bape banyak duit raya anda dapat n spend untuk bagi kat bebudak?
donno la dapat ke tak lagik. tapi me dah dapat rm 100 from CikMa tau.~~~ hehe. awal2 lg dah dapat duet rayer~ yeay~~ this year, semua olang x balik sini~~ so sunyi la skit~ sob*sob

5) Apakah aktiviti malam raya korang?
Sibuk buat apa yang patut. sediakan pinggang makuk,myapu,mgemop,tlg nyibuk2 d dapo. ;)

kali ni nak tag siapa ya..?
+ Zue
+ Zatulnani
+ Mizza
+ Jmlyyna

1 comment:

ohmyfariza said...

Sis Ann,
Sudah tag ya.
Thanks.
Wee...