Monday, September 15, 2008

Bebel kosong~~

hurm~~~
Sayerp mengidam sesuatu~~
Sayerp idamkan makanan fast food~~ adesh~~~
Semenjak bpuasa ni sayerp idamkan fast food d luar ituu~~~
Saya idamkan Donut Big Apple~~
Saya Idamkan Cake by Secret Recipe
Saya idamkan Mushroom Soup From Rasamas
Saya idamkan Egg Wrap dr KFC
Saya idamkan Mek Flury dr Mekdi
Adush~~~~
memacam sayerp inginkan~~~~~~~~
Yang pastiiiii lepas puasa nieh saya ingin ke satu tepat utk memuaskan nafsu makan sayerp.
walau tepat ni biasa jerk tapiiiiiiiiiii saya nk pegi jgk~~
Tapi di mana?
Di mana lagik kalau tak di horizon~~ adush~~ kempunan~~ kempunan~~~
Shayang~~~~ :(
Dah lama kita x mkn bdua duaan di tepat2 gitu kan~~~
Apa kata lepas ni kita terjah tempat2 lain pula~~ yang penting utk lunch tyme no fast food but ala2 tpt kelass gitu ;)
;)

2 comments:

ita.itu said...

wah byk ko idam ek..akak idam jcoooo hehe

Nik Nurehan said...

haha soram big apple. soram jco. sini x de jco. so adik nk big apple~~~!! adush~~~ nk semua jenis. nak nak~~ sapa nk bg sayerp??