Thursday, August 07, 2008

RasaMas, 7 August 08




For lunch, we went to rasamas for makan2. wah shedap bangat! shedap giler cuz me n dia dah sbulan lebeh x mkn fast food neh. ye lah. last month he too bizie to handle adik2, lebeh2 lg masa tu jgk ayh dia accident. so berulang alik ke usm la dia..
Tapi skg neh pum bizie jgk tapi smpat jgk mencelah bsama saya ;)
Rasanya sejam lebeh jgk kot sy & dia lepak kat rasamas tu. dah lama x bebual kosong bincang itu ini smbil mkn2.. Kalau tyme brekpes tu agak kekalutan skit tp tyme lunch tadi sungguh best..!
Thanks yerp shayang....

* mnuman wajib kami : Manggo juice & Pepsi
* walau rupa spegeti itu kurang mnarik TAPI ia sgt best berbanding secret recipe kut cuz kuah nya pekat skali.. hehe. Entah walau x sefemouse Secret tapi kami bdua betul2 menikmatinya! (dah tu murah ajer). heehehe.
*Mushroom soup amat best dibandingkan Pizza Hut.. Sungguh2 best. owh saya tak bohongg tapii ia mmg kena dgn selera kami. kan shayang kan,kan. keke

4 comments:

mummysya said...

salam...

Ann, email ur hp no to syikin66 ASAP pls. Thanks dear....

cendawanintim said...

mushroom tuh memang nampak sedap..katner rasamas ni erk??

Nik Nurehan said...

;) mmg shedap!! mushroom dia banyak~~ RasaMas di KBmall. hehe. same company dgn AYAMAS :)

super lotto said...

Damu pa kmu to?.. Nano ni klase blog man?