Sunday, August 03, 2008

Lunch : Wif Incik Kerie & Sis Ellena

Last day : 2 August 08

Spt yang dijanjikan, Kami bertiga mluangkan masa utk mkn2 n jamu mata masing2... ahaaks.

Ini kali kdua me and sis ellena betemu. wahh! baru kali kedua.. disbbkan dia x dok d kb neh so agak rumit jgk la utk kami bjumpa. Since dia pum dah lama x balik kg neh.. Before this pum kalau diabalik pum x sempat nk jumpa2. maklum la kalau balik pum shari dua jerk.. Mana la nk dan kan.. So kali neh, pasti kena jumpa. Kenaa jumpa tu. aaahakss.

She decide nk jumpa di KBmall jerk since dia pum dah lama x pegi kan. nk jejalan pat lain pum, erkkk x rajin kut dgn cuaca agak panass menggila.. so haruss pegi tepat2 ekon gitu.. hehe...

We meet at 11.45 AM until 3 pm. adesh kejap jerk masa bjalan.. huh.. tapi nk buat camne kan.. Kali neh, Sis Ellena just dtg soram disbbkan Incik Fuadnya ada hal n her sis pum ada hal so keseorangan la dia.. orait jgk!! keke. Kali neh Incik Kerie ada bsama utk kenal2 dgn Sis Ellena. yo lasss asyik kenal kut alam maya jerk takpum kut phone. So kelmarin betemu mata lah. keke.

Jumpa2 jerk terus terjah Secret Recipe utk mjamu perut yangg kelaparan neh. keke. apa taknya pg kelmarin me just mkn satu kuey jerk. Sis Ellena & Incik Kerie dah bantaii nsikk belauk. opss! so utk menambahkan energy sblm jln2 kita mkn duluuuuuuuuuu......... ;)


Spaghetti MeetBall : Oder 2 set jerk. Since me x leh mkn bebanyak so me just share wif incik kerie. itu pum x abis. haha.

Chocolate Banana : Request by Incik Kerie. hehe. Kami btiga share jerkk. Sungguh kenyang!!

2 comments:

cendawanintim said...

choc banana tu syiokkk kan..

~ mizzAmy ~ said...

~ sedapnya cake tuh. tak pernah try la pulak kalo g SR. ~