Wednesday, August 06, 2008

KAMI & HAYAKI





Locations : Hayaki Kopitiam.

Wadush-wadushh sudah lama sih x dtg kesini. maklum saja stiap pagik ada agenda yang patut saya dan dia lakukan. so kami x myempat la nak manjakan perup kami dgn mkanan yang enak2.. huhh.. dah lama kan shayang kita x brekpes skali.. Mcm last day kiter ni brekpes dlm keta jerk.. ish ish.. Tapi pg neh sesibuk mana pummm kamiii tetapp nk brekpes di kedai. keke..
wahh sibuk gitu? sibuk menda pum x tahu la.. kahkahkah.. ;)

Pg neh lain dr lain skit. Pg neh saya cuba nsik lemak hayaki.. auww x brapa best sgt lor. dia punya lada mcm sparuh msk jerk. (kureng gitu) Nsib ler nsik ni share dua org. So x shedap pum abis gak lah. keke. Rasanya oriental ok skit dah tu murah RM 1 berbanding hayaki neh... Tp pg neh jgk tukang wt blended x sampai lg.. auch!! nampak gaya miss la saya nk minum chocolate blended tpaksa la order melo ais shj. apa la nsib ku. Sob* SOb...

My shayang, hahaha spt biasa lah, x perlu crita bab dia. pastinya telo msk sparuh neh ;)

Apa pum Kami enjoy bsama ;)

No comments: