Sunday, July 06, 2008

Tag By Kak Sya ;)

yipiieee!!
dikala kebosanan neh.. ada jgk benda yang nk kena buat..
kuikui..
trima kseh la yerp.. kekeke........

yeah kak sya - http://mummysya.blogspot.com/, dik an akn buatkan nya skg. kekeke....

Nama-Nama Timangan Anda:
- Ann (membe2)
- Nik (membe2)
- Nurehan (my mum yang suka panggil nama neh)
- Anak ( my dad plak suka panggil me ank)

Anda Seorang Yang :
- Cerewet
- Mudah Trasa
- Mudah Marah
- Mudah mengeluarkan air mata.. auwww
- Mudah merajuk
- Suka mkn, hahaha
- Suka mghabiskan duet x tentu pasal
- Over,mgader ngader.

Insan Teristimewa ?? Describe kan Dia Terlalu Istimewa Dimata Anda :

My Parents - tanpa dia rang sapa la saya ni kan.. ish x leh idup tanpa dia rang krn saya msih bgantung spenuhnya dgn dia rang neh.. ahhhh penting bangat dlm sgala hal. krn saya mempunyai mereka bdua tanpa adik bradek.

Kerie - yeah! dialah besfreng saya, dia lah ksayangan saya. hehe.. sbbnya dia lah yang betul2 leh terima saya seadanya, betul2 bshabar dgn sikapp burupp saya neh.. hahaha.. betul2 kena shabar dgn saya nehh.. argg! kalau x kuatt mmg x leh tahan dgn sikap saya yang over neh. haha.

Lagu Kesukaan Anda :
You raise me up

Makanan Kesukaan Anda :
memacam loll........ tapiii yangg paling sukaa mushroom soupp. argg!! rinduuu akn mushroom soup rasamas. kekeke..

Warna kesukaan anda :
- Pink

Sikap yang membuatkan anda stress :
- over lebeh dr saya. hehe. x leh org lebeh pd saya.. benci.. hahaha.

Tiga benda yang mesti ada dlm beg anda :
- Purse (duet,ic,lesen,atm maybank)
- HP N95
- Keychain A luv K

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS DAN KENAPA??
- hahaha.. nakal nyer soalan. baru jek td. tgh hari td. krn sakit peropp... periodd pain. haha. nangis pd siapa? nangis pd dia lah.. (mgaduu sakittt then dia pujuk suh tidooo.tido... dia temankan me tidooo.. teman? haa la dgn tidak of phone.. :) nsib calling free :)
terima kseh clcom :) muaxxxhs! keke.

Tag kpd siapa? siapa2 saja. malas nk tuju :)
Selamat menjawab tag.

2 comments:

ita.itu said...

rajin buat tag..akak x buat2 pun..hehe

Nik Nurehan said...

hahaha k.ita!! dah x de benda nk posttt.. buat je lah tag. :)