Monday, July 14, 2008

Last day, 13 July 08, Sunday

Sejak dua menjak ni kami bdua x sempat nk abiskan masa bsama..
Walaupum kami tetap bjumpa stiap hari.!!
tapi hanya beberapa minit shj.
oleh itu kami x sempat la nk candid2 picture bebanyak mcm dulu..
msing2 sibuk!! cewaah sibukkkkkkkkkkkkk..
:)
so disbbkan last day kami bdua free, we get our brekpes together.
wahh udah lama x brekpes bsama kan shayang. but our picture x de pum.
eh rasanya candid tp bila check x de plak. ke ada kat phone kamu..?
try check ok yang.. nanti leh upload disini. kekeke.
here's sum picture :)
picture sapa lagik, picture sayerp sndiri lol. kekeke...
tapiiii si dia kata my face mcm blurr. yeahh! entah la, srabut smacam.
dia pum sgt2 perasan..
hukhuk..





5 comments:

MiSsZuE said...

ann awk nmpk kurus ar..tahniah hiks...pssst berat bper?hehe

Beruang Madu said...

bila susah nak bersama tu yg nikmat bila dapat jumpa walau sekejap...

Salam Singgah dari beruangmadu.com

lily lotus said...

mesti roti tu tersenyum gak tunggu bila laa nak kena makan nih :P

*_*

Nik Nurehan said...

kuuikuiii.. nakal2 la komen korang neh. buat sayerp tsenyum soram aja. auwww :P

Nik Nurehan said...

zue : kamu perli sayerpp yerp. x pe lah,nk majuk ah gini :(