Sunday, June 22, 2008

Tag by Cendawanintim

Salam semua.
opssss kena tag oleh + Cendawanintim
rasanya banyak hari dpt kan. tapi skg baru buat!! kekeke :)

1. 1st time naik kapal terbang…
adesh!! mana la nk ingat. yang pasti masa bebudak lg naik kapa tubang ni :)

2. 1st time beranak….
erkk..!! blum kawen maa. mcm mana mau beranak.. bwekk :P

3. 1st time pegi oversea
errkk!!... sabah boleh dikira sbg obersea kah..? haha.. masa standard 4 :)
masa ni ayh aktif dlm sukan golf. lawan sana sini.. (kiranya ank bini ikut jalan skali la) keke.. lg pum my parents mmg nk ketemu membe zaman muda2 dia rang, kiranya kawan masa study oversea :)

4. 1st time dok jauh dgn family
erkk.. x penah!! seumor idup x penah duk jauh dgn family. maklum saja ank tunggal. until now x penah kena tinggall.kekke... opssssssss!!!! haa ada skali. itu pum 4 bln gitu. cuz me msuk study ittar kb. my parents x sempat balik kb lg cuz rumah ni x siap buat renovation.. itu je lah renggan nga dia rang..tapi every week dia rang balik kesini jumpa me :)

5. 1st time menyedari diri ini gemok
sedar masa sek menengah lagik tapiiiiiiiii x usaha utk mengurangkannya. sedar2 abis bj/suar x muat. hahaha :)

6. 1st time keje
until now, me x penah bekerja except masa praktikal. hahaha...

7. 1st time bercinta…erk
erkk..... kalau ikut bcinta ni. cinta monyet banyak kali ler.. tapi kira cinta utk masa depan skg ni kutt!. aahaks masa depan konon. keke. kiranya ni tahap seriuss lol :)

8. 1st time merasa diri shantek
aiyooo! merasa diri ni chantekk? kang orang kata kita perasan plak. ahh lantak la org lain kan.. asal kitaa happy. welll rasanya skg ni kut! hehe.. :)
knapa yerk..? cuz me dah byk perubahan kut. dr segi berap bdn.. dulu gemok sikalang ni gemokkk juga cumaaaaaaa byk pebezaan lah dr skg :)
sapa yang kenal me dr dulu. akn ketahui pebezaannya. kan,kan... :)

9. 1st time masuk cinema
oowhh! tidakk! saya tidak penah masuk panggung2 ni.. hehe :) ya betull!! x penah. walau pum skali seumo idupp! oohh tidakkkkk pernahh..!!

10. 1st time masuk wad spital
erkk saya masuk wad? x penah.? pegi mlawat org kt wad ada lah.. kekeke

-tamat-

Sape yang saya nak tag ekk..? hurmmm donno..! sapa2 je lah kutt :) yang merasa kbosanan spt saya skarang..dr takde apa yang nk dibuat.. wt tag ni je lah :)

*sory kak sbb lambattt jawab tag :)

2 comments:

RinG said...

waah, xpenah masuk wayang? hebaat! dlu aku pon ade la berazam mcm ni, tp maklomlaa, bdk2 katekn

Nik Nurehan said...

agak2 nya saya akn masuk ker..? erkk dlm masa tdekat tidak. nanti2..? hurm x minat mana.. cukup la apa yanga ada d tb :)