Monday, June 23, 2008

Out~~

erk.......... Pagi ni lain dr lain.. pagi neh no beli2 breakfast but i must send my dad to da hospital..
since my mum x nak pegi rasanya saya pum just nk tinggal my dad sorang2 situ........
adeshh!! x laratt den nak nunggu sama.. ye lahh, even appoitment dia kui 9:30 AM buttt bila nk jumpa doc mesti kui 10 gak.. entah2 10 lebey.
very la betapp!! bkn nya appoitment 9:30 trus leh jupa doc itu..huhu. biasa la kena nunggu turn kan.. huhh..
nsib la hospital ni beekon kalau tidak alamatnya bepeluh menunggu. kekek. yo lassss hospitalll besarrr!! ramaii gilerr bebbb.............
tapi x tahu la ni, entah2 my dad suh tunggu temankan dia jugak. huh hopefully tidak.
tapi tak tahu la.........

tapi naper ekk my dad kena g spital.? sakit kah..?
hurm no lah cuma hari tu kan my dad tseliuh kaki.. tapi dah baek dah..
kali ni sajerk jerk g cek.. dah incik doctor suruh g..
g je lah :)

so me nk out dah nii.................!!! take care elibody!!...

To yang!! masa kamu start exam kui 9. shayang ni nk g spitall. apa pum do ur best ok. miss you!

No comments: