Monday, June 09, 2008

HOooreeyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To Shayang :

Congratulation

Congrats on passing your final exam. yippeyyy!!!!!!!!

And tonite, 9 june 08, he checked out the results of it, and he Passed with good marks!!! =D

I'm shouting "Yahoo" and "Yeah". I'm really happy now.

Sayaaa sukaaaaaaaaa!! kamuu lg la suka kan,kan..! syukurrrr laa :)
Yeap lah, last sem tu kamu asyik jek balik sini. Boleh dikatakan every week balik kb kan,kan. So kalau kamu x lepas this exam pasti orang akn pikirkan salah saya... Alhamdullilah lah, jadi sebaliknya,yiipiieee.. lepas yerkk kali ni :)

x sia2 jugak lah exam week saya jd bdk bjurusss!! keke (no majuk2 for one week/x de buat kamu susah hati/gelabah kan,kan.) keke.. yiipieee :)

*gara2 nk N95 baru takleh majuk2 tyme exam week! well ok! ok :)

*opss!! x lah! demi kamu lah. demi lulus semua paper lah :) smile*smile

Ehh!! Ehh.. suka, suka jugakkk!!! tapi utk short course ni mcm mana ekkk...?? Do Your Best okeh.!! Hopefully lepas jgk ekk!! plz,plz (:

From : Me

7 comments:

cendawanintim said...

congrats,

chayok..chayok..

~ mizzAmy ~ said...

~ happy for him too. congrats... ~

Nik Nurehan said...

Thanks :)

MiSsZuE said...

tahniah...:P

cepat kawen lak haha

ita.itu said...

tahniah dik

Nik Nurehan said...

thanks zue + kak ita. tapiiii ada lg 2 paper laa. hope dia lulus ler :)

Nik Nurehan said...

thanks zue + kak ita. tapiiii ada lg 2 paper laa. hope dia lulus ler :)