Tuesday, June 10, 2008

Herbalife formula 1 shakes

Last day ( 9 june08) i have started ate da Herbalife ShapeWorks Quick start.







kalau tak pkena shake hl ni, pasti saya dah mkn sbiji roti grg utk brekfast :)
sbiji jerkk? yeap!! dah lama saya amalkan mkn kuey utk brekpes. tapi hanya satu.. if si dia balik ke sini, mmg saya melantak byk2.. opss!!! byk ke yang..? no lah kan,kan. hehe..

smmgnya kami suka oder itu ini.. tapiii sdiri bijak la yerp.. x kisah kalau kita order itu ini tapi amik dlm kadar sdikit. org kata skadar jamah itu... :)

don wory yerp!! anda2 msih dpt mngekalkan berap bdan walau mgambil dlm kadar sdikit..so oder jek bebanyak. amik jerk apa rasa anda ingin kan. tp!! ingat just rasa :) keke.. ewahh!! :)
betul ker..? hehe. ada pcaya kah? caya je lah :)
bezanya sy yang dulu n sy yang skg. kan shayang..!!! Smilee :)


sob*sob...!!! nampaknyer saya memulakan tabiat sblm ini dgn tidak memakan petang lg. keke :)
no more mkn2 benda sampingan yerpp :)

6 comments:

~ mizzAmy ~ said...

~ cik ann tengah brdiet ker? wish u good luck...

dulu pun i amik herbalife gak. tapi bukan untuk diet tapi untuk maintain. tak tau la kalo effect herbalife i jadik kurus skang nie. ~

Nik Nurehan said...

sy diet ker..? yerp kut.hehe.
yang sbenarnya.. dulu masa betul2 diet x mkn obat pum justt mkn dgn kadar sdikitt!...
alhamdullilah turun :)
now jd gatal nk mkn. cuz ramai giler yang amalkan HL ni... hehe.
so nk jgk la. haha

Mr Witch said...

emmmm.....nak kepok n kueh tu lerr...
syg tu mkn ler HL tu...

Ellena said...

yeahhh! :) pastikan kaka memilih apa yg hendak d masuk kan d dlm mulut!! :) ahahah.. make sure ehh! jgn termakan benda2 yg byk kalori.. nnti diet hancussss!:)

Ellena said...

yeahhh! :) pastikan kaka memilih apa yg hendak d masuk kan d dlm mulut!! :) ahahah.. make sure ehh! jgn termakan benda2 yg byk kalori.. nnti diet hancussss!:)

Nik Nurehan said...

hehehe... alamatnyer x leh wt keje dapo ni. kena restt dr tgk mkanan yang shedap2. haha.