Thursday, June 26, 2008

Hari ni...

Hari ni hari Khamis..
x de banyak sgt cita utk hari ni loll.......
yang saya tahu.
Pg neh just mkn roti wif aym dgn parents............
then layan2 tenet until 12.30PM.
Siap2 tu terus ke tesco wif my parents utk beli brg2 dapo...
Auuww hari neh bagaikan hari cuti jerk.
Boleh dikatakan ramai jgk lah cumaa x perlu bratur panjang.
owhh legaa :)
Sesampai2 umah hampir kui 2 lebey.
Siap2 lunch terus besiap kembali utk kluar bsama dia :)
Rasanya dlm 3 lebey jgk la baru saya jumpa si dia.
yeah.. jalan pum agak sibuk hari ni.
Kami sama2 settle kan keje di jabat poss.. auwwww.. ramaii jgkk!!
Apa la hari ni ramai sgt! mukin krn esk lusa pjabat pos tutup jadi gini lah suasana pjabat pos kut..
hehe..
Settle jerk keje kami bdua. kami terus ke KBmall utk mjamu mata..
Sejam kmudian kamiii decide utk pulang.
lagipum jam dah menunjukkan kui 5 ptg :)
So kami pulang ke rumah msing-msing.
InsyaALLAH, Kami akn bjumpa esk pagi plakk..
Moga2 kami ada jodoh utk bjumpa lg.. :)
Ok lah. sampai disini shaja note saya yang ringkas.
Bye-bye.

*Eh eh...shayang! Today kita x candid picture pum kan..eeee

No comments: