Friday, June 20, 2008

Hal dia..

wahh pagik tadi laim mcm jerk.
skg dah okey!! yeahh. sajer jerk main angin pagi. lalala.
pagi td mcm nk majuk2 jerk tapiiiiiiiiiiii bila dgr dia dah beli tickett!!
yipieee! horeyyy!!
saya sukaa! saya suka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
teruss kata he makes me happy & smilee lolllllllll... kahkahkah..
majuk x leh lama kan,kan... :)
yeahhhh. since dia ada final exam hari isnin until selasa petang...
soooooooo...
dia akn blk kesini slasa malam......
stahu saya, dia akn naik di astar at 10pm cuz area kangar,perlis udah khabisan ticket.
lorrrr lakuunya..huhu..
ehh shayang.. brapa ticket bus? naik ke maintain jerk..? (lupa plak nk tanya)
keke.
lantak la.. mahal ke murah ke kamu ttp kena balik sini kan,kan..
yiipiieee.............!!!!!!!!!!!!!
hari ni baru ari jumaat.. cepat la! cepatt la..
mahu ketemu sama kamu nih..........
eh!! dah packking..?
ye lah kamu kata nk tido rumah member..?
ala wt balik sumer baju2 tu yerkk.. kamu kan dah abis stadi exceptt jeng jeng jengg!!!!
aaa x mauu cakap banyak. kang benda lain plak jadi. x mauu x mauu........
apa pum stadi kaw2 la yerk.. tinggal baper hari je lg ni..
don waste ur time dgn tido2 & lepak2 dgn tb okeh shayang. hehe..

*kalau lepasss yipieeeeeeeeeeeeeeee!!! no mo renggang2 lg...................

No comments: