Wednesday, June 18, 2008

Yeay!! TERlepass :)

Dear shayang :

auuwww.. sori shayang. hehe...
dah sminggu lebey ni shayang ni x bshopping tau..
jadiii senang duduk jerk.
dah lama x jejalan sorang.
dubdab dubdab.. kbmall itu melambai lambaii pd shayang ni.. keke...
sambil2 shayang ni ke pjabat post.. shayang ni singgah la kbmall itu..
opss don wory!
me x nakal2 tau.. lg pum kamu kan temani shayang ni di phone kan................
hehe...
teringat akn kata2 kamu... "ohoo burung bsiul riang krn telepass sangkar ni"
kekeke.. yeah yeah! sukaa!!..
udah lama bangat shayang ni tkurung dlm rumah itu..
tkurung bkn bermakna shayang ni x kuar mana2 kan. kuar..
cumaaaaaaaaa semenjak kamu balik ke arau. shayang ni mana la singgah mana2 kedaii..
jangan kata ke tesco ke,kbmall ke, billion ke.. mana2 ker.. langsung tidak.
cuma singgah ke pasa aja. huh!! :(

Siang tadi, shayang ni tidak tahan lagik...
oh tidakk! tak boley tahan lg. kaki kuuuuuuuuuuuu ingat sangat melangkah n bjalan jalan di kbmall itu. kalau boley ingat saja mnari nari di situ... hahhaa (gilakkk) :P
keke.......
tapii tgh2 pokai niii apa sgt yang boley di beli neh.. erkkkk!!!!
apa lg. pasti nyer shayang ni menuju ke atm maybank itu. kekeke.....
nasib la ari ni x ramai org. .opssss!!! kiranya x perlu braturr.. kosongg aja!
wah!! jarang neh. slalu nya kena bratur panjang bejela jela. yea!!
trima kaseh krn pmudahkan jalan ku pd hari ini :)
krek krukkk alahhai amik skit jer. cukup la kalau nk beli sumthing neh...
kiranya x sia2 la dtg kbmall kan,kan..
lg pum dah lama shayang ni x menderma scara ikhlas di situ.. kuikui..
hari neh saya x bjalan sakan pum. terus tuju kemana yang saya mahu pegi..
ehe. no tyme tu lepak2..
si dia dah pesan no lepaking. opss..! x leh lama2........... yer yer.. i know la bebeh.. :)

First ly saya menuju ke guardian utk cari nih.. cari fiber orange yang dipromote kan oleh dia nih. Ellena (dikna). yeah yeah!!! kaka mahuuu cr fiber orange itu. hopefully benda yang kaka beli ini betul yerkk!!.. kalau salah. adeshhh! mlayang duet kuss.. hukhukk........... mcm mana adik..!! betulkah...?? or salah beli neh...?
(hopefully dgn minum ni kaka boleh membuang benda itu dgn mudah). keke benda itu :P bwek!

Fibre Rich Orange™ sugar free with natural orange flavour. comes with supergrade psyllium husk, and is also enriched with spirulina.Contents : 8 grams x 15 sachets

Directions: Adults take One sachet in the Morning and Evening. Add to a glass of cold water, stir & drink immediately.

After settle kat guardian, me ke tingkat atas. servey2 brg d vincci. erk no sale lah. ee tak mahu la. lagipum x rasa nk beli kasot/sandals/handbags baru lg. (nanti2 la kut). tapii rasa nk handbags dr vincci la. "yangg!!! ada new arrivals la.. eee nk! nk!!!" hehe..

Then saya ke ladies department plak.. hurmm.. kalau ke sini jadi rambang mata jap. padahal dr rumah x de niat pum nk beli apa2 pum... tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..opss ada terniat dlm keta nk beli baju!! keke.. so x leh duduk dah ni.........

Me pum terbeli la selai baju.. eh bkn terbeli mmg nk beli la pum(dah korek atm) ada la tu. hehe.. so me beli selaii jerk... "yang nanti kiter dtg n beli lg ekk... ada dah yang rasa nk beli nanti. tunggu kamu pulang jerk" :) hehe..

So ni ler selai baju yang me beli td... kuikui............. after pay da baju apa lg.. balekk da.. kangg bising plak parents di rumah. apa ni kua lelama. keke....... :)




yipiee!! yang! cepat2 balik yerk!! mau bshopping sakan loll.. takde kamuu, buhsan neh :(

1 comment:

ita.itu said...

wah mmg sakan ko shopiing ek..cantik baju tuh