Sunday, June 29, 2008

crita kosong~~

hi...
since saya keboringan baru lah saya tegerak hati utk updatekan my blog neh.. ekke.
yeah sejak akhir2 ni mcm slow skit kan..
ye lah no crita to story.
sbb tu la kurang nk update.. huh..
sari dua ni.. agak kebosaan sikit la. no mood nk type apa2..
so type ni pum scara ringkas jerk....
since ayh si dia di wad usm kb. so me n dia x bjumpa di waktu pg lagik.
utk smentara neh kami bdua x brekepes together la........
rindu sama dia sih. hukhuk..

ptg ni me amik ksempatan tuk ke usm kb utk menjenguk ayhnya..
owh kira2 kui 3 ptg jgk la baru sampai. opss waktu melawat kah itu..?
ikut shedap jek nk g jengukk org sakit neh.. keke.
so me msuk pitu emergency lah :) keke.

me n dia dah janji dah di paking.. kiranya paking pum dekat2 jek senang skit..

stibanya me sampai di wad itu.
si ayh sdg tidorr.. opssss..... tidooo.. ok ok...................
si nenek/adik dia plak smayang.. opss ok ok.......
kita duduk je lah.. :)

beberapa minit kmudian me bsalaman dgn nenek dia..
cakap itu ini lah. ye lah x kan nk duk senyap je kan..
membalas perbualan dgn senyuman gitu. keke........

ayah nya tetap tido dgn lena.. mukin jgk krn kpuasan,keletihan or kesakitan :)
nenek nya critalah kemungkinan si ayh dia ni akn letak that besi esk pg. kiranya esk lah(isnin)
tapi x tahu masa mana.. :)
nenek dia pum crita yang abh dia ni dah x tahan sakit.
mahukan si doc cepat2 jerk letak besi kat tpt spatutnya..
opss pasti le sakit. ye lah kita yang kena pisau gitu2 pum adesh pedih inikan patah kan,kan.
keke..............
shabar yerp uncle :)

slepas stengah jam saya beedar utk pulang.......
saya bsalaman dgn neneknya dan mgatakan ingin mintak diri dulu.
insyaALLAH,kalau x de apa2.. esk dtg lg :)
*nampak gaya saya x sempat la jumpa umi si dia. cuz uminya msih d school..
takpe kah aunty, next time saya dtg lg ok.. :)

No comments: