Sunday, May 18, 2008

Sunday's picture :)













Well, this is our new picture. hehehe.......
for our knowledge, today's sayerp n si dia went to KBMall for shopping..
shopping??
shopping ker......??
hampir sejam stengah sayerppp serbey itu ini. tapiiiiiiiiiiiiiiiii x de apa yang bekenan di mata..
yer yer, sayerp merupakan salah satu manusia yg jenis memilihh.
auwww kalau dah jenis memilih ni susah la skit beb.

sooo x byk benda yang terbeli oleh sayerp.. kekeke =]

serbey brg punya la lama sampai kan sejam lebih tp satu pum x beli lg...

so, kamiii had our lunch dulu di pizza..
aik pizza lg..?
ehhehe..
this week, kali kdua dah g pizza kbmall nih.. hahahhahha..

sbenarnya,
sayerp mahu beli pizza for my parents..
so malah nk pegi tpt lain so kami just mkn situ terus lah..
hhaaaa...
nk tahu, kalau nk beli for take away ni, agak mahal skip..
lain harga dr yang kiter mkn di sana..

slalu nya sayerp pilih meal satu jerk include 1 glass of pepsi n 1 mushroom soup.
the pizza got 4 piece.
kira byk dah tu utk 2 org..
eh eh bykk?
x lah cukup lah 2 kpg soram kan. then we oder garlic bread and 1 ice cream..
hehe.
so cukup la kan utk dua orang.

tapii yang pelik nyer................
hari ni sayerp amik 2 meals yang num 1 itu.?
tapi kenapa yer..?
hahahhahhaa.

kiranya x perlu tambah soup n glas of pepsi..
kiranya satu lagik pizza tu sayerp suh da waitress bungkuss! haahahha..
kiranya.........
sayerp wt balik just pizza itu and tambah garlic bread for my parents.. kuikui..
malas la nk amik pizza besar.
nampak sgt yang x abis baru wt balik utk parents..
sbb itu sayerp amik da smaller. kekeke.
lg pum cukup la utk parents sayerp.
sayerp?
oh tidak!! sayerp sudah kenyang mkn sama dia :)

after eating baru la sayerp memulakan langkah utk menghabiskan duet yang ada..?
ooccuh!! x abis pum...... (hikhik i will continue shopping tomorrow mownim plak)
ouucchh!!! nk shopping lg.? ssyuhh diam diam. ekeke yeah!!
i willl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

so.... for today apa yang sayerp beli yerkk?

No comments: