Saturday, May 03, 2008

Pagi Sabtu, 3 May 08

Helo everyone.

yeah, this mownim around 9AM, i has meet him at medan stadium.
our plan nk g mkn roti mkn & telo msk sparuh at white house..
sesampai kamii di sana, erkkk..........!! x bukak plak dah. adesh rasa nk bekecai jerk hati ni, bkn sbb kedai itu jauh tapii ye lah dah berangan nk mkn byk2 ni. lg pum udah lama x pekena telo n roti baka di situ. huhhh...........
kedai yang dikenali white house ituuu mmg famouse dikalangan org2 kb ini..
kedai iniii kiranya kedaii tetua jugak lah. dr zaman tok2 sayerp lagikkk..!! kekeke..
bayangkan kaya dlm bekas kecil ituu bharga rm4 tapi ditetap laim mukin kita boley dapat dlm harga rm2 lebih.
ini krn kaya disitu agak sedap n tnama. sbb itu lah di caj mahal. kekekke..
mahal2 pum ia tetap lariisss.
;)
so kemana yang haruss kami tujui..
alang2 di nk g clinic gg. dia mahukan satu brekpes yang berat lah. kira benda mengeyangkan!!.. hehe.. mkn apa2 pum dlm kadar byk pum kenyang kan.

so, kami menuju ke kedai lain, tanpa di plan kami ke kedai nsik lemak TC, around Telipot kb lah. kedai itu jugaa b0leh dikatakan famouse jugak las....
nk dikatakan everyday penuh dgn customer. huh!! rezki org gitu lah, ada yang maju ada yang tidak ;)

so this mownim, I ate the nasik lemak with sotong and si dia plak ate nsik lemak wif aym grg......
owhhh!! telalu kenyammmmmmmm! arggg.................
kenyam2 pum kami bdua x abis pum.. opssssssss jaga body? diet??? kekeke no lah dlm nada malu2. kekekeke. :)
sayrp jerk yang patut diet.. dier? x sesuaiii lah. kekeke.......

siap2 mkn kami ingatkan nk candid picture dimana2...tapi pk punya pk x de tepat yang mnarik lah soo kamii cancel ajer then terus balik............
jam sudah hampir kui 10 pg, sayerp sudah brada di rumah..
diaa..?
hurmm............
destinasi nyer ke clinic gg.... kekekeke.........
get ready yerk. keke
slamat bjuang.!
don nakal2 wif doc di situ yerk.
wekss :P

No comments: