Saturday, May 24, 2008

NO Title :)

afternoon frienz..

hari ni still cuti kan mahupum warga kelantan or luar.
pasti hari ini cuti..
pastinya kamu2 semua mghabiskan masa bsama family or pegi kmana wif sumbody or ur fmily.
wahh best bangat kalau boleh bjalan2 ni..
keke.
tahu2 je lah hari minggu dah tu cuti sek.. pastiiiiiiiii pakat serbu ke shopping2 complex utk mhabiskan duet gaji. kekke.
maklum saja duet gaji baru masud kan..
soo, dr abiskan duet begitu saja or diri sdiri..
baik saja abiskan duet itu utk saya..!!!!
wahh itu saya?
kahkah..
ooppss bkn abiskan semua. apa kata setengah pd gaji utk utk saya..
kan bagus.. (auww gurau!!! x mukin lah except si dia or parents lah) keke..

tapi..
itu dinamakan sedekah.
haa..? sedekah..?
saya boleh menerima sedekah dr sesiapa kah..?
wah pasti krn saya tidak bekerja.......
tp knapa..?
aauw mudah saja.
jawapan nya saya malas dan suka mgharapkan duet org. kah kah..
terukk kan..
ouchh.. :)
tp!!
yang pasti saya tidak akn myusahkan duett org lain. org yang tidak bkaintan dgn saya..
lebih2 lg kawan saya sdiri..
oocuuhh!! panass ayat saya.?
oh tidak..
kenyaatan..
:0
susah senang sdiri.. susah kan pum.
susahkan my parents n my bf..
orang lain..? kwn..?
tidakk!!!
rasanya tidakk....
insyaALLAH tidak :)
jangan kan kata ingin meminjam, bhutang jauh skali.
wah wah wah..
(cakap besauuu nampak)
oowwhhs...............
betapa jahat nya muluk ku pd tgh hari ini.........
:)

apa susah.
ini blog ku, x suka jangan baca n don visit my blog anymore.
itu lah kepentingan blog utk saya.
utk bcakap apa saja / tiada sekatan.
ini blog ku. coretan ku..
wahh.. lantang sungguh pcakapan ku ari ini yerp.
wah wah.
tidak kait dgn siapa2..
saya adalah saya. hanyalah saya..
so anda..?
jangan pikirkan org lain.
(kekadang jerk perlu)
pikirkan diri sdiri dulu. diri sdiri adalah penting.......
waahh apa yang saya melalut ni..
aauchh!!
must stopp rite here noww la..
kalau tidak lagik panjang saya melalut..
kahkah.

4 comments:

mummysya said...

salam

akak suka baca blog awk, yg tak suka tu lalat..hehehhe
macamana nak letak icon YM yg mention either u online or tak dlm blog ya....

Mr Witch said...

yangg lepass perasaan ker nie??
hehehehe...

Nik Nurehan said...

To Shayang :
Anda rasa..? iya atau sbaliknya..?

Nik Nurehan said...

salam..
hello kak syaa.
wah nanti an buatkan.
ur id ym plz :)