Wednesday, May 21, 2008

My dinner wif nsik dagang :)

Nasik Dagang

Gulai Aym

Gulai Udang + Ikan

Telor

Yeah. Me and my parents had our dinner wif nsik dagang.. hehe. sbenarnya saya la yang kempunan sgt dgn nsik dagang ni. padahal sayerp x la suka mana dgn nsik ini tp dgn tiba2 rasa ingin mkn jerk. aahaaks... kalau my mum buat nsik dagang mula la teringat hari raya. cuz itu adalah menu wajib, slalunya nsik dagang jd pilihan my mum. keke..

this mownim, i have bought beras nasik dagang kt pasar beret 12 tauuu..... sdgkan my mum x suruh/pesan pum tapi saya sdiri yang pandai2 belii. hahahaha. punya la teringin nk mkn. haha.. padahal juga boleh beli di kedai tapi saya tak nak lah........

soo, tonite my mum msak la nsik dagang ituuu.. kekeke. ala bkn buat banyak pum tapiii byk la utk kami btiga.. kiranya esk boleh la saya skeluarga melantak nsik dagang ini lagik (agak nya ada byk lagi tp x tahu la) hahaha.......

Thanks yer mak krn buat nsik dagang itu...... my mum sempat lg kata ' buat nsik dagang ni sbb ada org nk mkn lah, siap beli beras lg, padahal kt rumah ada lagik beras nya'.. hehehe.
saya cuma kata, 'sapa ehs ma?' ma jawab x tahu la. kekekekke

;) smilee

No comments: